Kom til Kjærgård Landbrugsskole og hør om fremtidens muligheder – og mød dem, der går forrest
Aftenens middag smager af fremtidens fødevarer.
Vi smager på de danske produkter og lytter til dem, som har øje for fremtidens trends.
Debatten sikrer, at vi kommer tættere på hinanden.
Program
Kl. 18.15 Check in
Kl. 18.30 Spisning
Kl. 19.00 Søren Søndergaard, formand for Landbrug & Fødevarer – Dansk Landbrug har fremtiden
Kl. 19.30 Rune-Christoffer Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening – Fremtidens fødevarer er plantebaserede
Kl. 19.45 Jesper Burgaard, adm. direktør i KMC – Følg efterspørgslen
Kl. 20.00 Kristian Lundgaard-Karlshøj, Ausumgaard – Sådan producerer vi fremtidens fødevarer
Kl. 20.15 Pause
Kl. 20.30 Velkommen i sofaen – Debat mellem salen og indlægsholderne
Kl. 21.15 Afrunding ved Anders Søgaard, chefkonsulent i Landbrug & Fødevarer
Kl. 21.30 Tak for i aften – grillen er tændt
Aftenens ordstyrer: Anders Søgaard
Pris for deltagelse: 50 kr. – betales kontant eller via MobilePay ved indgangen.
Starttidspunkt:
22-02-2022 kl. 18:15
Sluttidspunkt:
22-02-2022 kl. 21:30
Sted: Kjærgård Landbrugsskole, Kjærgårdsvej 31, 6740 Bramming
Pris for deltagelse: 50 kr. – betales kontant eller via MobilePay ved indgangen
Sidste dato for tilmelding: 14-02-2022
Fotografering til arrangementer
SAGRO kan fotografere ved arrangementet til brug for SAGROs nyhedsdækning, herunder trykte medier, hjemmeside, sociale medier og til brug for presseudsendelse.
Gør fotografen opmærksom på, hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet. Du kan til enhver tid anmode om at få billeder, hvor du medvirker, fjernet fra SAGROs arkiver.
Tilmelding til nyhedsbrev