GRINDSTED - Hvordan skal fremtidens fødevarer produceres?

Jordens befolkning stiger, og det samme gør behovet for fødevarer. Det helt store spørgsmål er bare, hvordan disse fødevarer skal produceres?

Grindsted Landbrugsskole, Jysk Landbrug og LandboUngdom er værter for dette arrangement, hvor der sættes fokus på fremtidens måde at producere fødevarer på. Fire inspirerende oplægsholdere giver deres bud på dette,
hvorefter der lukkes op for debat.

  • Hør hvordan Nordic Harvest producerer i højden.
  • Hør hvorfor Naturli Foods mener fremtiden er plantebaseret.
  • Hør hvordan BioRefine Denmark arbejder med produktion af protein.
  • Hør hvorfor Thor Gunnar Kofoed mener, der fortsat er behov for et landbrug i Danmark.

Program:

Kl. 19.00-19.05: Velkomst v. Lene Jacobsen, Grindsted Landbrugsskole
Kl. 19.00-19.10: Præsentation af oplægsholdere og program v. HC Gæmelke, Jysk Landbrug.
Kl. 19.10-19.25: Stifter af Nordic Harvest, Anders Riemann: Skal vi udvide i højden, og lade biodiversiteten få de store arealer?
Kl. 19.25-19.40: CEO hos Naturli' Foods, Henrik Lund: Ser vi ind i en fremtid, hvor kødet fylder mindre – hvis noget?
Kl. 19.40-19.55: CEO v. BioRefine Denmark, Vagn Hundebøll: Kan landbruget producere planteprotein til human ernæring?
Kl. 19.55-20.10: Viceformand for Landbrug & Fødevarer, Thor Gunnar Kofoed: Hvordan ser fremtiden ud for dansk landbrug?
Kl. 20.10-20.45: Pause og forberedelse af spørgsmål
Kl. 20.45-21.15: Paneldebat

Aftenens ordstyrer: H.C. Gæmelke

Find tilmelding til arrangementet her, eller tilmeld dig på tlf: 75320722


Starttidspunkt: 04-11-2021 kl. 19:00
Sluttidspunkt: 04-11-2021 kl. 22:00
  Sted: Grindsted Landbrugsskole Tronsø Parkvej 40, 7200 Grindsted

Fotografering til arrangementer

SAGRO kan fotografere ved arrangementet til brug for SAGROs nyhedsdækning, herunder trykte medier, hjemmeside, sociale medier og til brug for presseudsendelse.

Gør fotografen opmærksom på, hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet. Du kan til enhver tid anmode om at få billeder, hvor du medvirker, fjernet fra SAGROs arkiver.


Tilmelding til nyhedsbrev


Samarbejdspartnere