Jordens befolkning stiger, og det samme gør behovet for fødevarer. Det helt store spørgsmål er bare, hvordan disse fødevarer skal produceres?
Grindsted Landbrugsskole, Jysk Landbrug og LandboUngdom er værter for dette arrangement, hvor der sættes fokus på fremtidens måde at producere fødevarer på. Fire inspirerende oplægsholdere giver deres bud på dette,
hvorefter der lukkes op for debat.
Program:
Kl. 19.00-19.05: Velkomst v. Lene Jacobsen, Grindsted Landbrugsskole
Kl. 19.00-19.10: Præsentation af oplægsholdere og program v. HC Gæmelke, Jysk Landbrug.
Kl. 19.10-19.25: Stifter af Nordic Harvest, Anders Riemann: Skal vi udvide i højden, og lade biodiversiteten få de store arealer?
Kl. 19.25-19.40: CEO hos Naturli' Foods, Henrik Lund: Ser vi ind i en fremtid, hvor kødet fylder mindre – hvis noget?
Kl. 19.40-19.55: CEO v. BioRefine Denmark, Vagn Hundebøll: Kan landbruget producere planteprotein til human ernæring?
Kl. 19.55-20.10: Viceformand for Landbrug & Fødevarer, Thor Gunnar Kofoed: Hvordan ser fremtiden ud for dansk landbrug?
Kl. 20.10-20.45: Pause og forberedelse af spørgsmål
Kl. 20.45-21.15: Paneldebat
Aftenens ordstyrer: H.C. Gæmelke
Find tilmelding til arrangementet her, eller tilmeld dig på tlf: 75320722
Starttidspunkt:
04-11-2021 kl. 19:00
Sluttidspunkt:
04-11-2021 kl. 22:00
Sted: Grindsted Landbrugsskole Tronsø Parkvej 40, 7200 Grindsted
Fotografering til arrangementer
SAGRO kan fotografere ved arrangementet til brug for SAGROs nyhedsdækning, herunder trykte medier, hjemmeside, sociale medier og til brug for presseudsendelse.
Gør fotografen opmærksom på, hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet. Du kan til enhver tid anmode om at få billeder, hvor du medvirker, fjernet fra SAGROs arkiver.
Tilmelding til nyhedsbrev